Skapa flasketiketter till dina drycker

Det är viktigt att du märker upp dina flaskor. Etiketten talar om vilket företag som gjort drycken. Även hemmagjorda drycker bör märkas med hjälp av snygga flasketiketter.

Etiketterna passar alla ändamål. Det är viktigt att få rätt design. Den ska sedan tryckas på etikettpapper som håller hög kvalitet och som fäster bra.

Så designer du dina flasketiketter

Det är inte så svårt att få hjälp med grafisk design för etiketter som ska vara till för dryckesflaskor. Om du har baskunskaperna kan du göra det själv. Du kan använda särskilda program.

Du kan exempelvis använda freelabelmaker.com. etikettera allt-fraktfritt.se säljer etikettpapper.

Din design kanske inte blir lika bra som proffsen. Om drycken ska säljas så är det inte så dumt att få professionell hjälp med själva designen. Med en etikettdispenser så blir märkningen av flaskorna enklare.

Etiketter av bra kvalitet

Välj bra material till dina produkter så blir slutresultatet bättre. Det imponerar på kunderna. Etiketten får inte lossna från flaskan när den stått i kylen.

Det är också viktigt att klistret är av bra kvalitet. Det gäller särskilt för flasketiketter som måste tåla mycket. Det är viktigt att streckkoden syns när produkten ska säljas vidare.

Om du vill att färgerna ska hålla längre ska du välja en högre kvalitet på etiketterna. Man vill ju inte att designen förstörs av fukt. Det ser bättre ut om etiketten har en högra kvalitet. Det är ingen skillnad om du gör det på egen hand.

Jobba för hand med en etikettdispenser snabbt

Det behöver inte ta lång till att sköta etikettering för hand med en bra etikettdispenser. Alla kan lära sig det. En manuell etikettmaskin finns på allt-fraktfritt.se Du får snabbt häng på det.

etiketter

Maskinen betyder mycket för väldigt många. Det har aldrig varit så enkelt att få snygga etiketter. Genom att använda maskinen spar du tid och pengar.

Då går det snabbt och enkelt att märka manuellt. Det gör att ett företag klarar av denna viktiga del av produktionen utan att det höjer slutpriset nämnvärt. Det är bra för alla.