Så vet du att du har smittats av coronavirus

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Vi kan även få smittan från djur. Det är inte så besvärligt som det kan verka. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

handsprit

Då är det kört. Nu är du en smittbärare. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

De flesta känner till en vanlig influensa. Inkubationstiden för cononavirus är längre. Man kan smitta även fast man vidtar alla skyddsåtgärder som finns.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Då kan du ha drabbats av corona. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Man kan ledas att tro att man har influensa. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Du kan också bli extremt trött och uppleva att det är svårt att andas. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Det är viktigt att få en diagnos i tid.

Vi tycks reagera olika på cononavirus

Symtomen varierar vid coronavirus. Viruset kan även göra så att man tappar luktsinnet, det har man sett i USA. Så verkar det inte vara i Sverige.

Även inom samma familj kan reaktionerna bli olika. Symtombilden skiljer sig från olika personer.

Behöver du testa dig för att se om du har viruset?

Kanske är det dags, särskilt om du har flera symtom samtidigt? Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Då vet du i alla fall hur det ligger till.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Man kan vara hemma. När symtomen väl är borta anses det återigen säkert att ge sig ut bland folk igen.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Många åter C-vitamin för att hjälpa immunförsvaret. Några doser C-vitamin om dagen räcker bra.

Befolkningen i USA äter 15 ml kolloidalt silver två gånger om dagen. pandemi Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

Många väljer att spraya kolloidalt silver på frukt och grönt för att döda smitta. coronaviruset dödas om där finns något. Många uppskattar fabrikaten IONplus och Holistic.