Så gör du för att begränsa smitta och skyddar dig mot influensa symtom

Hur vet du att du har influensa? Många i Sverige har haft influensasmitta tidigare. Vanliga influensa symtom är feber, ont i leder, trötthet och kanske också snuva och hosta. Vi kan faktiskt kräkas när vi har influensa också.

antibakteriell

Vi reagerar lite olika beroende på typen av influensa. Symtomen är olika beroende av smitta. Många trodde att coronavirus var en vanlig influensa i inledningsskedet. Då ville många ha ett virusskydd.

Gör vad du kan för att undvika smitta

Att några gram C-vitamin varje dag för immunförsvarets skull. Du kan köpa det i pulverform också. Leta efter namn som askorbinsyra eller kalciumaskorbat.

På Dr. Mer info finns på Dr Annika Dahlqvists sajter.

Virusskyddet fungerar inte om det sätts in för sent. Om du redan har fått influensa symtom kan du redan vara smittad. Det är inte så kul om du behöver intensivvård.

Smitta kan lätt göra att du får influensa symtom. Vi tipsar dig om hur du ska göra! Så lätt är det. Bry dig inte om att köa för handsprit. Ibland är handspriten för svag för bakterierna.

Då är det bättre med handtvätt

En bra antibakteriell handtvål skyddar dig till viss del. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Många gånger bättre än desinfektionssprit som kanske inte ens fungerar mot influensa.

Många tänker inte på hur bra tvålen egentligen är. Använd rikligt av en antiseptisk tvål och gnugga händerna länge. Spola händerna därefter. Oftast fungerar det bättre än handsprit.

Därför känns handsprit bättre mot virussjukdomar!

Många tror fortfarande att handsprit är det bästa alternativet. Det är sällan så. Den virusdödande effekten är den viktigaste. Det finns också luftburna virus. Det finns mer än rena händer.

Alkohol dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukans virus. antibakteriell spray Du måste prova någonting annat mot influensa symtom. Tvål och vatten räcker långt som metod. Smitta kan segra över handspriten.

Vi måste göra vad vi kan för att inte få någon smitta

Undvik andra människor med influensa symtom. Ingen kan slippa undan reglerna. Du kan använda ytdesinfektion.

Använd det på handtag. Om du använder sprayen så får du ett extra skydd. Sprayen kommer åt överallt.

Om du till exempel sprayar med kolloidalt silver på matvaror, frukt och grönsaker som du plockar hem i influensatider kan det fungera som ett gott skydd mot smitta. Ha alltid lagret påfyllt.