Nyligen öppnade ett specialföretag som specialiserar sig på att sälja desinfektionsmedel till sjukhus och vårdföretag

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Bolaget levererar till många andra företag i livsmedelsindustrin.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Biocider och glycerin är också en bristvara. Priserna skenar.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Bolaget saluför också C-vitamin som pulver som är billigare än tabletterna.

Affären drivs av välkända Gert Strand AB som har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Självklart följer alla produkter det unika Triple Action konceptet. Det är vanligt att späda ut desinfektionsmedel med vatten.

handsprit

Hos oss är det annorlunda. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Desinfektionsfabrikens produkter innehåller en Smutsknäckare som tar hand om kalk i vatten och smuts på ytor, spott på visir, avlagringar och liknade.
De har även en extra dos av tensid. Det lyfter produkten till nya höjder.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Coronaviruset har en negativ laddning.

Det gör preparatet betydligt mer effektivt än vanlig handsprit.

Den återfuktar händerna även vid långvarig användning. Förkylningsvirus överlever lätt en vanlig handspritning. Du kan till och med få ett sämre skydd.

desinfektionsmedelsfabriken har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

5 liter kan räcka till betydligt mer än 200 liter. Många flaskor blir det. Miljövinsten är enorm, man slipper kasta 500 tomma plastflaskor med sprayer eller tvålpump. Produktionen av flaskorna framkallar farliga ämnen som du slipper om du inte bunkrar upp med flaskor.

Försök att hitta andra vägar. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Därför kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Om du vill rengöra visir så måste du använda ett triple action desinfektionsmedel. Spruta på och torka av efter en stund. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Visirbad finns också till försäljning.

desinfektionsfabriken.com är startad för att städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.