Nyligen öppnade ett specialföretag som specialiserar sig på att sälja desinfektionsmedel till sjukhus och vårdföretag

Desinfektionsfabriken.com har fulla lager med omgående leverans.

Bolaget levererar till många andra företag i livsmedelsindustrin.

Tvålpumpar är slut i hela EU. Man ser också en brist på biocider och glycerin. Priserna skenar.

Desinfektionsfabriken.com har inga problem med sina leveranser. Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Det är Gert Strand AB som ligger bakom butiken, man har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Alla produkter håller premiumkvalitet. I det flesta fall är desinfektionsmedel ett par biocider.

ytdesinfektion

Inte våra produkter. När man desinficerar något går en del av biociden tillspillo för att knäcka smuts och annat på ytan och för att rengöra och väta sig ner i ytan.

Produkter från Desinfektionsfabriken har en smart Smutsknäckare som dödar all smuts och bakterier.
Alla produkter för desinfektion innehåller en extra dos av tensid för effektiv rengöring. Produkten är helt unik på marknaden.

Då kan biociden angripa bakterier istället.

Vi säljer katjoniska medel. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Bakterierna blir angripna fysikaliskt med en positiv laddning, det betyder att bakterierna inte har en chans att överleva.

Använd hudvänlig handdesinfektion. Dina hud tar skada av att använda vanlig handsprit alltför länge. Det gör att du kan smittas lättare.

Riktig handdesinfektion köper du bara av desinfektionsmedelsfabriken. Nu finns ytdesinfektion i sprayformat. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Om man inte vill betala så mycket för produkterna så kan man späda ut dem med vatten så att priset per flaska bli lägre. Priset kan sänkas med flera hundra procent.

Då drygar du ut användningen längre. Då kan du fylla hela lagret med flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. Samt all dieselrök när flaskorna och pumparna och det färdiga desinfektionsmedlet fraktades runt.

Man har snabbt anpassat sig. Nuförtiden säljs medlet på flaska.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Om du vill rengöra visir så måste du använda ett triple action desinfektionsmedel. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. Medlet finns även att köpa som 1-liters koncentrat för den som inte behöver så mycket.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

Företaget desinfektionsfabriken.com gör det lättare för företag att beställa desinfektionsmedel.
Du vinner mycket på att köpa koncentrat.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.info.