Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Du kan spraya på de flesta ytor.

handtvätt

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Bruka sparsamt

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Finns på nätet.