Grape tonic används till fördel till festen

Ni glömde införskaffa groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Då kanske du vill ta till drastiska metoder och hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte tills sista dagen.

grape

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Var förberedd. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Vissa kanske föredrar grape tonic. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Om någon vill ha sockerfria alternativ kan du föreslå Indian Tonic från Aromhuset. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic går även att servera alkoholfritt. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Du bör ha extra kolsyra hemma. Så fort man behöver kolsyran är den slut. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då behöver man inte byta kolsyra så ofta.

Tänk nytt

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Mixa fritt. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Skapa smaker som du vill. Du får rätt färg och en perfekt smak. gin och grape tonic recept Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. Du kör bara maskinen igen.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.