Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Du måste tvätta händerna. Handsprit hjälper inte mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Men det är inget substitut för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Många glömmer handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Nu är det ett allvarligt läge. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. I offentliga miljöer är det förstås handskar som gäller. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Handspriten dödar inte alla virus. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Den har god verkan överallt.

antiseptisk

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Spraya där du finner det lämpligt.

Bruka sparsamt

Personer i din närhet kan ha influensa. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.