Allt-fraktfritt.se tillverkar samt saluför Svart mjuk lakritsstång e-vätska till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsstång.se.

e-cigg

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsstång smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Lakritsstång förväntas bli omtyckt då den har en god arom av svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig smak expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

billiga

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kolsyrat vatten.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.