Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Nyplockade hallon e-juice till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Nyplockade hallon.se.

diy

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Hallon Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Hallon smakar Nyplockade mogna hallon. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken samt smaker åt kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av företagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Dessa marknadsförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.