Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Lakrits explosion e-juice till e-cigaretter

Lakritsexplosion e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vejp

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Smakexposion av lakrits Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter tobaksröka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Smakexposion av lakrits smakar Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

eciggbutik

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära inom Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.