Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Körsbär.

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Körsbär.se.

e

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Otaliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker från oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Vejpare gillar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.