Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol halstabletter.

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Viol lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-juice

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Violtabletter smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det lätta viset att lägga av med att röka tobak. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Viol förväntas bli omtyckt eftersom den har en ädel arom av Violtabletterna i små tablettaskar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smaken är uppskattad av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.