Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Mintkola e-juice till e-cigg

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Hemgjord mintkola.se.

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Hemgjord mintkola FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

e-juice

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det enkla sättet att sluta röka. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Mintkola har en smak av Gräddkola med en aning mint. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en populär vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.