Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Arrak för e-ciggen

Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

Fillup

Den vätska man blossar i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigaretter för det funkar. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som socker, är en aktuell vara.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.