Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med smak av Tropisk fruktmix för e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Tropisk frukt.se.

e

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-ciggen har blivit det lätta viset att sluta röka. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och karameller.

Tropisk fruktmix smakar Tropisk fruktblandning med ananas. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.