Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med arom av Fruktig persika till e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Fruktig persika FillUp e-juice.se.

elcigg

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Nyplockad persika Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det senaste sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigg. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Nyplockad persika har en nyplockad persika. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Tillverkare får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.