Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Energidryck för e-ciggen

Energy e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

gör

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Energy smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigg för det fungerar. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Många går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av fruktblandningar, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Efterfrågan på Energy förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Energidryck som riktigt smaskig. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Flavours för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

vape

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som strösocker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.