Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Violtabletter.

Svensk Shake N´ Vape e-vätska med smak av Viol halstabletter lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.se

e-juice

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Åtskilliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Viol smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och smaker åt kunder.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.