Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-juice med smak av Smörkaramell med mint.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Smörkaramell med mint.se.

vape

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Caramint smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Fruktsmaker, godis-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Karamell med mint förväntas bli populär eftersom den har en ädel arom av Smörkarameller med mint. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan nu. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.