Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Toffee.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med smak av Toffee lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

shake

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Gräddkola förväntas bli aktuell då den har en god smak av Gräddkola med choklad. Gert Strand, företagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

elekcig

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.