Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära FillUp aromen Godiset lakritsrulle.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Lakritsrulle FillUp e-vätska.se.

vg

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Lakritsrulle godis Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, tårtor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Godiset lakritsrulle förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Lakritsrulle godis som mycket smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.