Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Jordgubbe.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Jordgubb.se.

e-vätska

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Jordgubbar smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Vanliga aromer på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Jordgubb förväntas bli aktuell enär den har en ädel smak av Jordgubbar som är nyplockade. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

vape

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar flavours till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.