Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Fläderblommor.

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med smak av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Fläderblommor förväntas bli populär enär den har en god arom av Fläderblomma. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours av oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.