Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Blåbär.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Blåbär FillUp e-vätska.se.

vape

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att blossa tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Blåbär smakar Blåbär. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.